Нови герои и нови интересни медицински случаи ни очакват в новия

...
Нови герои и нови интересни медицински случаи ни очакват в новия
Коментари Харесай

Нови герои и обрати в новия сезон на `Откраднат живот`

Нови герои и нови забавни медицински случаи ни чакат в новия сезон на българския сериал " Откраднат живот ". 

Първият епизод от петия сезон на сериала ще бъде излъчен на 27 февруари от 20 часа по Нова телевизия. 

„ В новия сезон ще има извънредно забавни промени в актьорския състав. Стари герои се завръщат в сериала, има извънредно забавни медицински случаи “, съобщи на конференция продуцентът на „ Откраднат живот “ Евтим Милошев.

„ Този път залагаме основно на необратимите обстановки и на внезапните промени в живота на героите ни. Мога да ви кажа, че Камен и Наталия ще се завърнат в България и в болничното заведение. Жената, която носи детето на Кинова и Мазов, ще изиска да го открадне поради мощния майчински инстинкт, който се заражда в нея, и още доста. Ще има и два доста забавни и заплетени медицински проблема: единият е заимстван от кибер играта „ Синият кит “, поради която се самоубиха значително млади момчета и девойки, а другият се отнася за бременна жена, болна от рак на бъбреците – в случай че бебето се отстрани, дамата може и да оцелее, а в случай че реши да го роди, ще почине. Такива ще бъдат случаите и сюжетите в новия сезон – изпълнени с драма и безредици “, добави още Милошев.

Освен добре познатите ни артисти в екипа на продукцията се включват още Велислав Павлов и брат му Димитър Захариев, Васил Бинев, младата актриса Ирина Митева и други.

Павлов разяснява героя си и показа какво е било прекарването да снима с екипа на Милошев.

„ Изключително наслаждение бе да вляза в ролята на хирург. Когато разбрах какъв ще играя в сериала, съумях да се вмъкна по време на същинска интервенция и да видя от първа ръка какво съставлява. Беше в действителност удивително! А по отношение на екипа, съм извънредно впечатлен и съм доста удовлетворен, че работих с тях “, сподели Павлов, който играе лекар Марио Ковачев.

Марта Вачкова, която играе сестра Жекова, пък съобщи, че е извънредно щастлива, тъй като през този сезон медицинските случаи ще се развиват допълнително от един епизод.

„ Сезонът е доста по-динамичен. Има нови облици и истории, ще бъдете впечатлени “, добави актрисата.

За свършек Антоний Мангов, програмен шеф на Нова, показа, че по негово мнение  „ Откраднат живот “ е повече от сериал, тъй като с помощта на него българското кино е почнало да се възражда. 

„ Откраднат живот “ е бялата лястовица на киното в България “, сподели Мангов.

Той добави, че се разисква и опцията огромен интернационален дистрибутор да купи правата на сериала и да го излъчва в Европа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР